Kinetoterapie Individuala

 

KINETOTERAPIA Ii ajuta pe oamenii de toate varstele, care au afectiuni medicale sau leziuni ce le limiteaza capacitatea de miscare sa isi recapete aceasta functie. Un program personalizat ajuta pacientii sa isi imbunatateasaca starea de sanatate.

KINETOTERAPIA DE RECUPERARE urmareste prin intermediul miscarii, refacerea functilor organismului diminuate in urma unor traumatisme sau a unor boli.

KINETOTERAPIA PROFILACTICA urmareste mentinerea starii de sanatate sau oprirea cronicizarii unei boli, atat prin intermediul exercitiilor fizice cat si prin masaj medical.

Kinetoterapia pre si post natala individuala

 

Kinetoterapia sau gimnastica medicala în timpul sarcinii este extrem de utilă pentru imbunatatirea tonusului general, scaderea disconfortului general, cum ar fi durerile de spate sau pentru a imbunatati capacitatea corpului de a avea o sarcină, respectiv o naștere mai ușoară. Ulterior, dupa nastere, exercitiul fizic ajuta la o recuperare post partum si o revenire mult mai rapida la viata si kilogramele suplimentare acumulate in sarcina

Fizioterapie

 

Fizioterapia prin intermediul procedurilor de electroterapie are importante efecte antialgice (calmarea durerii), antiinflamatorii (eliminarea inflamatiilor articulare si musculare), decontracturante (eliminarea contracturilor), miorelaxante (relaxare musculara), antiedematoase (eliminarea umflaturilor rezultate din infiltrarea unui lichid seros intr-un tesut celular subcutanat), prin intermediul curentilor de tip diadinamic, interferential si aplicatiei de ultrasunete, ultrascurte, lumina polirizata, generate de aparate moderne.

Masaj terapeutic

 

Masajul terapeutic face parte din procedurile de recuperare medicală şi este un bun tratament pentru afecţiunile motorii.

De asemenea, el stimulează circulaţia sângelui, are efect antialgic, îmbunătăţeşte mobilitatea articulară şi metabolismul local.

Şi, nu în ultimul rând, masajul terapeutic aduce beneficii considerabile în afecţiuni precum hernia de disc, discopatia şi spondiloză cervicală, artroza, tendinita şi multe altele. Se fac mai multe şedinţe consecutive până la vindecarea completă.

 

Masajul Gravidei

 

Masajul gravidei inseamna relaxare si sanatate, atat pentru mama, cat si pentru bebele din pantec.

Reflexoterapie

 

Practicand acest masaj vor fi restabilite armonia, tuturor functilor corporale, prin actionarea asupra tuturor punctelor si zonelor reflexe ale piciorului.

La fel ca si in acupunctura, doar atunci cand fluxul de energie circula nestingherit, starea de sanatate este buna. Masajul reflex al piciorului reechilibreaza energiile, ajutand organismul sa-si gaseasca singur echilibrul.

Dezechilibrul energetic, primul semn al bolii, trebuie restabilit precoce, in stadiul functional al bolii si nu in stadile lezionale, tardive.

Terapie manuala Yumeiho

 

Yumeiho® este o terapie traditionala japoneza pentru redresarea posturii, a simetriei si libertatii de miscare a corpului. Este arta medicala a redarii verticalitatii si armoniei corpului.

Starea de sanatate depinde de starea de echilibru in care ne aflam: postural, emotional si sufletesc. Terapia urmareste redresarea posturii, a pozitiei centrului de greutate, a echilibrului centurii pelviene si a coloanei vertebrale. Rezultatul este imbunatatirea calitatii vietii in toate sectoarele ei.

Prin terapia Yumeiho sunt eliminate sau ameliorate o gama larga de tulburari care genereaza imbolnavirii

 

 

Drenaj Limfatic

 

 

Drenajul limfatic este o formă ușoară de masaj care actioneaza cu o presiune scazuta asupra lanțului de ganglioni limfatici distribuiți de-a lungul întregului organism (de la gât și sâni la abdomen și genunchi). Limfa este împinsă prin contracțiile mușchilor vaselor limfatice și ale celulelor mușchilor scheletici, blocajele întâmpinate pe parcurs fiind diminuate cu ajutorul drenajului limfatic.

Contacteaza-ne!